voordelen-luxe-kleine-hotel

De voordelen van luxe en kleine hotels op zonnige bestemmingen

Overweeg je een vakantie naar de zon? Dan wil je natuurlijk een zo luxe mogelijk hotel voor jouw budget. Veel luxe hotels zijn vaak groot opgezet. Ze zijn van alle gemakken voorzien met veel faciliteiten. Maar waarom kies je niet eens voor een kleinschalig hotel op een zonnige bestemming? Kleine hotels kunnen net als de grote hotels net zo luxe zijn. Bovendien zijn er nog veel meer voordelen van een klein (en luxe) hotel! 

De voordelen van een klein hotel 

Kleinschalige hotels kennen enkele voordelen ten opzichte van grootschalige hotels. Hieronder vind je enkele van deze voordelen: 

  • Meer persoonlijke aandacht en service. 
  • Intieme en knussere sfeer.
  • Veel kleinschalige hotels zijn in boetiekstijl, dit maakt je verblijf extra romantisch! 
  • Meer rust! Minder kans op rondrennende kinderen en in het zwembad plonzende kinderen.
  • Leuk contact met de hoteleigenaren. 
  • Weg van de massa op bijzondere locaties. 

Wat houd je hierna nog tegen om eens te kiezen voor een kleinschalig hotel? 

Een klein hotel aan de Middellandse Zee 

Voor een zonvakantie is de Middellandse Zee natuurlijk ontzettend populair. Griekenland en Spanje zijn topfavoriet voor een zonvoergoten vakantie aan de Middellandse Zee. Goed nieuws voor jou, want deze beide landen hebben veel bijzondere kleinschalige hotels. In Spanje vind je deze veel in Andalusië, op eilanden van de Balearen zoals Ibiza en Mallorca, maar ook op de Canarische Eilanden. Bekijk de mooiste kleinschalige hotels in Spanje en de Canarische Eilanden!

Ook Griekenland kent een heerlijk aanbod aan knusse kleinschalige hotels, zowel op het vasteland als de vele eilanden in de Middellandse Zee. Ervaar de Griekse gastvrijheid waar het land zo bekend om staat door in een klein hotel te verblijven. Gegarandeerd dat je uitgerust en vrolijk terugkeert in Nederland! Bekijk hier de mooiste kleinschalige hotels in Griekenland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *