De leukste roadtrips die je met je vrienden moet maken!

Na lange tijd gewacht te hebben, kunnen we langzaamaan weer naar veel plekken toe. Dit betekent dat we weer mooie reizen kunnen plannen! Heb je altijd al eens een roadtrip willen maken met je vrienden? Dan is dit het moment. Naar verwachting is over een tijdje nog meer mogelijk en kunnen we mooi gaan kijken naar langere reizen door verschillende landen! 

Nieuw-Zeeland, Australië of de Verenigde Staten

Staat een reis naar een van deze drie landen op de planning? Huur of koop dan een camper! Deze landen zijn ideaal geschikt voor campers. Een camper is een klassieker wanneer je het westen van de USA wilt ontdekken en wanneer je wilt surfen op een mooi strand in Australië. Verder kun je onderweg veel hiken en de natuur ontdekken. 

Het prachtige Azië 

In Azië kunnen we veel van de mooiste plekken ter wereld tegenkomen. Zo zijn er ook een aantal bekende roadtrips die voor velen op de bucketlist staan. Denk hierbij aan de volgende roadtrip ideeën: 

India verkennen in een tuktuk; ooit in een tuktuk gezeten? India zelf is al een groot avontuur, maar dit avontuur beleven in een tuktuk maakt het nog spannender en leuker! Er bestaan veel guided tours op tuktuks die je kunt boeken. Zo weet je zeker dat je de veilige wegen opgaat.

Wat we ook veel zien zijn mensen die op een motor plekken als Vietnam en Thailand ontdekken. Het zijn geen hele grote landen en het is mogelijk om van noord naar zuid te gaan binnen een bepaalde tijd. 

Verken het Midden-Oosten! Het prachtige Jeruzalem en de rijke geschiedenis van Iran. Veel mensen weten niet wat voor mooie dingen ze missen in het Midden-Oosten. Buiten de mooie plekken om, is er ook overal ontzettend lekker eten om van de genieten! 

Vergeet Europa niet! 

Een luxe groepsaccommodatie tegen een lage prijs ergens in Frankrijk? Dit is zeker mogelijk! Ook ons prachtige Europa heeft veel te bieden en heeft mooie routes die je af kunt gaan met je vrienden. Zo kiezen veel mensen ervoor om door Zuid-Europa te reizen of door Oost-Europa te gaan. Het komt weinig voor dat iemand heel Europa in een keer afreist. Dit kan natuurlijk wel mits je genoeg tijd en geld hebt hiervoor. Maar het leukste is om ieder jaar een nieuwe Europa trip te plannen en zo plekken af te gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *