Dit zijn de hipste vakantiebestemmingen van 2021

Hou je van zon en wil je graag ieder moment in het jaar een bezoekje kunnen doen aan de zon? Dan is een van de ABC-eilanden iets voor jou. A staat voor Aruba, B staat voor Bonaire en C staat voor Curaçao. De meest bezochte vakantiebestemmingen van dit jaar zijn de ABC-eilanden. De eilanden zijn ieder prachtig en geven je een echt tropisch gevoel. Hieronder lees je meer over de eilanden, wat je er kunt doen en waarom je er zeker een keertje naartoe moet gaan.

Bestemming Bonaire  

Bonaire is net zoals de andere eilanden erg klein. Bonaire is ongeveer 1,5 keer zo groot als Texel. Het Caribische eiland ligt vlakbij de kust van Venezuela. Het eiland staat bekend om de mooie witte stranden, de knalblauwe zee en natuurlijk de heerlijke warme zon. Het is er ook heel het jaar warm. Dit maakt het natuurlijk een geweldig eiland om op ieder moment van het jaar een vakantie Bonaire te boeken en te genieten van het tropische weer. Je kunt er prachtige stranden bezoeken, hieronder noem ik een paar stranden op:

  • Sorobon Beach
  • Delfins Beach
  • Ocean Oasis
  • Klein Bonaire

Bestemming Curaçao

Curaçao is net als Bonaire en prachtig eiland. Curaçao wordt veel bezocht door Nederlanders. Je kunt er veel prachtige muurschilderingen vinden. Die staan allemaal door Willemstad verspreidt. De meeste muurschilderingen vind je in de wijken Pietermaai, Punda, Scharloo en Otrabanda. Boek je vakantie Curaçao en kijk zelf hoe prachtig de stad eruit ziet met deze bijzondere en sfeervolle muurschilderingen. Daarnaast heeft Curaçao hele leuke Beach clubs waar je langs kunt gaan voor een cocktail aan het strand of een dans in het zand. Een bekende Beachclub is Zanzibar. Hier hebben ze regelmatig live muziek of Dj’s staan. 

Bestemming Aruba 

Het eiland Aruba wordt meestal wat meer bezocht door Amerikanen. Waarom dit precies is, weten weinig mensen. Er zijn veel grote resorts aanwezig die vaak aardig wat kosten. Je kunt Aruba het beste bezoeken en in een Airbnb verblijven of op zoek gaan naar een particuliere huurwoning. Aruba is ook een prachtig eiland en enorm leuk om een keertje te bezoeken. Je kunt er ontzettend veel leuke excursies doen. Zo kun je bijvoorbeeld met een Catamaran de zee op en kun je onderweg snorkelen. Tegelijkertijd kun je genieten van een open bar en muziek. 

Alle drie de bestemmingen zijn ontzettend leuk en het zeker waard om een keer langs te gaan. Heb je meer dan een maand de tijd? Kijk dan of je via binnenlandse vluchten de andere eilanden kunt bezoeken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *