Vakantie Azoren

Vakantie Azoren

Een Azoren vakantie staat garant voor een indrukwekkende rondreis. De kleurrijke archipel midden in de Atlantische Oceaan biedt een bijzondere natuur. Laat je verbijsteren door natuurwonderen zoals vulkanen, natuurlijke geisers, fantastische uitzichten. En wandel langs indrukwekkende meren. Of bezoek historische steden zoals Ponta Delgada.

Ook staan de Azoren bekend als een mooie bestemming om te wandelen. De Azoren beschikken zestig officiële wandel Trails. Reis naar de Azoren is een droombestemming voor mensen die houden van de natuur.

Walvissen spotten op de Azoren

Een bijzondere excursie tijdens je vakantie Azoren is dolfijnen en walvissen bekijken. De Azoren is de beste plek van Europa om walvissen bekijken. De beste kans hiervoor heb je op de De bekende eilanden Sao Miguel, Pico (Lajes) of op Faial.

Over de Azoren Eilanden

De Azoren bestaan uit 9 bewoonde eilanden en ook nog een aantal onbewoonde eilanden. Deze bijzondere vakantiebestemming liggen op vele vulkanen. Niet voor niets hebben de eilanden een prachtige natuur. De unieke bezienswaardigheden en het zachte klimaat maken de Azoren tot de ideale bestemming voor een reis.

Verschillende soorten vakanties

Zit u al te dromen over een vakantie naar de Azoren? Welk soort vakantie past bij jou? Wilt u een heerlijke zonvakantie Of gaat u liever op een actieve rondreis? Een Azoren vakantie kan op verschillende wijze. Vind een type vakantie naar de Azoren dat bij u past.

Sao Miguel – Het grootste Azoren eiland

Sao Miguel is het grootste eiland van de Azoren. Sao Miguel wordt ook wel het groene eiland genoemd. Vele reizen naar de Azoren vertrekken vanaf dit groene eiland. Het mooie eiland heeft vele bezienswaardigheden hierdoor is Sao Miguel een veel geboekte vakantiebestemming voor een reis naar de Azoren.

Natuurwonderen op Sao Miguel

  • Ponta Delgada; historische hoofdstad van de Azoren..
  • Lagoa Do Fogo uniek kratermeer. De bekendste plek voor een hiking/
  • Caldeira Velha; warme waterval in jungle-achtige natuur.
  • Sete Cidades; vulkaankrater met 2 idyllische meren.
  • Furnas; de stad boordevol warmwaterbronnen en geisers.
Sete Cidades Azoren
Sete Cidades Azoren

Rondreis Azoren

Wil je alle bezienswaardigheden ontdekken? Kies dan voor een rondreis. Kies je ervoor dat het programma voor je georganiseerd is? Plan dan voor een groepsrondreis. Een georganiseerde rondreis laat je alle highlights van de Azoren eilanden beleven. Een Nederlands sprekende groepsleider regelt de rondreis met een groep. Dat maakt dat je gedurende jouw reis je nul drukte maakt over bijvoorbeeld tickets, verblijfplaatsen en de planning. De hele reis is georganiseerd. De meest indrukwekkende natuurverschijnselen zijn verwerkt tijdens jouw rondreis. Kortom een Gezamenlijke rondreis is daadwerkelijk een droomreis.

Prive rondreis

Boek jij de reis liever alleen? Ook dan is de keuze breed! Bepaal jouw eigen planning. Regel samen met jouw reismaatje welke Azoren eilanden je wilt beleven in de rondreis. Ervaar echte vakantie.

Meest geboekte Azoren Rondreizen

Vrijwel alle reizen naar de Azoren beginnen vanaf het eiland Terceira of Sao Miguel. Meest indrukwekkende Azoren Rondreizen zijn:

  • São Miguel, Faial, Terceira.
  • Eilandhoppen – 3 eilanden
  • 12-daagse rondreis vanaf Faial.
Vakantie Azoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *